disclaimer

Dit is een website van stad Antwerpen. Stad Antwerpen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. De coördinatie ligt bij de cultuurdienst van Deurne. We engageren ons om de informatie zo correct, actueel en relevant mogelijk aan te bieden.

Als u fouten of verouderde informatie tegenkomt, dan stellen we het op prijs dat u dit laat weten via info@schattenvandeurne.be.

Stad Antwerpen behoudt het auteursrecht op de via de website verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren mag met bronvermelding.
Al onze beelden zijn in principe auteursrechtelijk gecheckt. Moest u ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch nog beschermd beeldmateriaal terugvinden waarvoor geen toestemming is gegeven, gelieve ons dan een seintje te geven zodat we dit kunnen rechtzetten.