INTERESSANTE APPS

De erfgoedapp

Krijg extra informatie bij je bezoek via Augmented Reality en ontdek musea & erfgoedorganisaties in uw buurt. Ontdek meer door op het logo te klikken. In de app zit voorlopig nog geen zoekfunctie. Je kan op een kaart zoeken of de lijst openen. Als je locatiebepaling aan staat, verschijnen in de lijst eerst de routes en bezoeken in de onmiddellijke omgeving.

Antwerp Museum App

De Antwerp Museum App, dat is alle Antwerpse musea in één app. Deze gratis app is de ideale gids tijdens je bezoek aan de Antwerpse musea en de stad. 

Lomap

Lomap is een app die enkel met een Android toestel werkt. Het is een leuke manier om met kinderen een buurt te verkennen. Iedereen fotografeert tijdens een wandeling wat opvalt en kleurt de foto met een emokleurtje. Je kan ook commentaar op je foto kwijt. Lomap maakt nadien een 'Lomowall' en een 'Lomomap'. 

Ideaal om te ontdekken hoe bijvoorbeeld een klas een buurt ervaart: wat zien ze (letterlijk) en wat vinden ze leuk of helemaal fout?

Wandelknooppunt

In Deurne zijn jammer genoeg (nog) geen wandelknooppunten. Maar je hebt wel een héél gedetailleerde kaart met de kleinste voetwegen en een gps-functie.

Fietsknoop

Er zijn heel wat apps om routes te maken en te volgen via knooppunten. Wij kiezen voor Fietsknoop, omdat het de meest volwaardige gps heeft mét audio.